Welkom op Zionsburg!

In het hart van de Brabantse gemeente Vught ligt landgoed Zionsburg. Een prachtige locatie met een nog mooiere bestemming. Landgoed Zionsburg wordt de komende jaren namelijk in haar oude glorie hersteld én heeft een mooi nieuw doel gekregen.

Doel

Stichting Vakantieweek Zionsburg wil gezinnen met ernstig zieke kinderen van 13 t/m 18 een zorgeloze vakantieweek bieden op landgoed Zionsburg. Een kostenloos verblijf waarin jongeren gewoon jongeren kunnen zijn en hun ziekte even kunnen vergeten. Een verblijf waarin ouders even geen verzorgers hoeven te zijn en ook de andere kinderen in het gezin de aandacht krijgen die zij verdienen. Een verblijf op Zionsburg is ontspannen voor het hele gezin, met tijd voor elkaar en leuke activiteiten, en zónder verplichtingen.

Kortom

Vakantieweek Zionsburg biedt gezinnen met een ernstig zieke jongere, een gratis vakantieweek in een prachtig, comfortabel landhuis met vele faciliteiten, in een groene omgeving, even geen gedokter, maar wel veel aandacht, leuke uitstapjes, buikpijn van het lachen en misschien zelfs vrienden voor het leven! Een weekje onbezorgd genieten voor het hele gezin waarin de ziekte tijdelijk naar de achtergrond verdwijnt.